Stellarium Mobile Free – Star Map

Windows

Stellarium Mobile Free – Star Map

android ios

Gratis

Bedrijf: Noctua Software

Genre:
Onderwijs

Bijgewerkt: 10/06/2021

Schermafbeeldingen Stellarium Mobile Free – Star Map

Inhoudstafel

Trailer Stellarium Mobile Free – Star Map

Beschrijving Stellarium Mobile Free – Star Map

Stellarium Mobile FREE – Star Map is een planetarium app die je precies laat zien wat je ziet als je naar de sterren kijkt.
Identificeer sterren, sterrenbeelden, planeten, kometen, satellieten (zoals de ISS) en andere deep sky objecten in real time aan de hemel boven je in slechts enkele seconden, gewoon door je telefoon naar de hemel te richten!
Deze bekroonde astronomie-app heeft een gebruiksvriendelijke, minimalistische gebruikersinterface, waardoor het een van de beste astronomie-apps is voor volwassenen en kinderen die de nachtelijke hemel willen verkennen.

Belangrijkste kenmerken
– Bekijk een nauwkeurige nachthemelsimulatie van sterren en planeten voor elke datum, tijd en locatie.
– Dompel je onder in een verzameling van vele sterren, nevels, sterrenstelsels, sterrenhopen en andere deep sky objecten.
– Ontdek hoe mensen in andere streken van de planeet naar de sterren kijken door sterrenbeeldvormen en -illustraties uit vele hemelse culturen te kiezen.
– Volg kunstmanen, inclusief het Internationale Ruimtestation.
– Zoom in op realistische beelden van de Melkweg en Deep Sky Objects.
– Simuleer het landschap en de atmosfeer met realistische zonsopgangen, zonsondergangen en atmosferische breking.
– Ontdek de 3D-weergave van de belangrijkste planeten van het zonnestelsel en hun satellieten.
– Observeer de hemel in de nachtmodus (rood) om de aanpassing van uw ogen aan het donker te behouden.

Stellarium Mobile FREE bevat in-app aankopen waarmee u kunt upgraden naar Stellarium Mobile PLUS. Met deze upgrade zal de app objecten tonen zo zwak als 22e magnitude (tegenover 8e magnitude in de GRATIS versie) en geavanceerde waarneemfuncties mogelijk maken.

Stellarium Mobile PLUS Kenmerken
Bereik de rand van de kennis met enorme uitgebreide catalogi van hemellichamen:
– Alle bekende sterren: Gaia DR2-catalogus van meer dan 1,69 miljard sterren.
– Alle bekende planeten, natuurlijke satellieten en kometen, en vele andere kleine objecten in het zonnestelsel (10k asteroïden)
– De bekendste deep sky-objecten: een gecombineerde catalogus van meer dan 2 miljoen nevels en melkwegstelsels
– Bijna onbeperkt inzoomen op hogeresolutiebeelden van deep sky-objecten of planeetoppervlakken.
– Observeer op de grond, zelfs zonder internetverbinding, met een “beperkte” gegevensverzameling: 2 miljoen sterren, 2 miljoen Deep Sky Objects, 10k asteroïden.
– Bedien je telescoop via Bluetooth of WIFI: bedien elke GOTO-telescoop die compatibel is met NexStar-, SynScan- of LX200-protocollen.
– Bereid uw observatiesessies voor met behulp van geavanceerde observatie-instrumenten om de waarneembaarheid van hemellichamen en de tijdstippen van doorgangen te voorspellen.

Stellarium Mobile FREE – Star Map is gemaakt door de oorspronkelijke maker van Stellarium, het bekende open source planetarium en een van de beste astronomie apps voor desktop PC.

… meer lezen.

Nieuws Stellarium Mobile Free – Star Map

This update brings the following improvements:

– fix a regression for LX00 telescope control
– improved some D models

We are happy to hear from you and get your feedback!

Download Stellarium Mobile Free – Star Map


Download Stellarium Mobile Free – Star Map voor AndroidDownload Stellarium Mobile Free – Star Map voor iOS


Stellarium Mobile Free – Star Map voor PC

Stellarium Mobile Free – Star Map te installeren op een computer hebben we een Android emulator nodig. Wij raden het gebruik van Bluestacks aan omdat het een van de beste op de markt is. Om het te installeren hebben we een Windows 7 of hoger besturingssysteem nodig. Windows voorafgaand aan versie 7 zal niet werken.

Als u een Windows 7 of hoger besturingssysteem kunt u het proces starten om Stellarium Mobile Free – Star Map op een computer te installeren. Om het u gemakkelijker te maken tonen we het stap voor stap op de volgende pagina.

Omhebben we een Android emulator nodig. Wij raden het gebruik van Bluestacks aan omdat het een van de beste op de markt is. Om het te installeren hebben we een Windows 7 of hoger besturingssysteem nodig. Windows voorafgaand aan versie 7 zal niet werken.Als u een Windows 7 of hoger besturingssysteem kunt u het proces starten om Stellarium Mobile Free – Star Map op een computer te installeren. Om het u gemakkelijker te maken tonen we het stap voor stap op de volgende pagina.

Download Stellarium Mobile Free – Star Map Gratis voor PC

Stellarium Mobile Free – Star Map voor MAC

Stellarium Mobile Free – Star Map naar je MAC te downloaden moet je dezelfde stappen volgen als voor PC. Je hebt een Android emulator nodig en momenteel is BlueStacks de beste en krachtigste op de markt.

Als u twijfelt over hoe u deze emulator in uw Apple computer moet installeren, raden wij u aan om de instructies op de volgende pagina te volgen.

Omte downloaden moet je dezelfde stappen volgen als voor PC. Je hebt een Android emulator nodig en momenteel is BlueStacks de beste en krachtigste op de markt.Als u twijfelt over hoe u deze emulator in uw Apple computer moet installeren, raden wij u aan om de instructies op de volgende pagina te volgen.

Download Stellarium Mobile Free – Star Map Gratis voor MAC


Stellarium Mobile Free – Star Map APK

Als u de APK voor android Stellarium Mobile Free – Star Map wilt downloaden, bieden wij u de downloadlink van de pagina apkpure.com. De Apk Kure website is een van de grootste sites in termen van APKS downloads, zodat u veilig en rustig alle bestanden die gehost worden op die website kunt downloaden. U kunt dit bestand installeren op uw Android-telefoon of op uw PC-emulator.

Om deze bestanden op uw Android-toestel of emulator te installeren, moet u de optie activeren om applicaties van onbekende bronnen (die niet van Google Play zijn) te installeren.

Volg de link om de Stellarium Mobile Free – Star Map APK te downloaden

Download Stellarium Mobile Free – Star Map APK

Technische informatie

Bijgewerkt: 10/06/2021

Downloads: +1.000.000

Huidige versie: 1.7.6

Gewicht: 133M

Ontwikkelaar:
Web

Bedrijf: Noctua Software