Transferoni Fotografitë e iPhone në hard diskun e jashtëm në një kompjuter Windows

Albania

[ad_1]

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të kopjuar ose shkarkuar Fotografitë e iPhone në një disk të jashtëm të ruajtjes, mund të gjeni më poshtë 2 metoda të ndryshme për të transferuar fotografi nga iPhone në hard diskun e jashtëm.

Transferoni fotot e iPhone në hard diskun e jashtëm duke përdorur Windows PC

Transferoni Fotografitë e iPhone në hard diskun e jashtëm

Ndërsa vazhdoni të bëni fotografi në iPhone, ruajtja e brendshme e pajisjes së tij përfundimisht do të arrijë kufirin e tij të sipërm dhe nuk do të jeni në gjendje të bëni më fotografi.

Një zgjidhje e lehtë për këtë çështje është transferimi i fotografive nga iPhone në një disk të jashtëm të ruajtjes herë pas here dhe lirimi i hapësirës së ruajtjes në iPhone duke fshirë fotot e transferuara.

1. Eksportoni Fotografitë e iPhone në hard diskun e jashtëm duke përdorur aplikacionin Photos

Ju lehtë mund të eksportoni të gjitha ose të zgjedhura Fotografitë e iPhone në Diskun e Jashtëm duke përdorur Aplikacionin e Fotografive siç është i disponueshëm në Windows 10.

1 Lidhu iPhone në kompjuter dhe hapni Aplikacioni i FotografiveMe

Hapni aplikacionin Photos në Windows PC

2 Pasi të jeni në Fotografitë, zgjidhni Importi tab dhe klikoni mbi Nga një pajisje USB opsion në zbritës.

Importoni fotografi nga opsioni i pajisjes USB në aplikacionin Windows Photos

3 Në ekranin tjetër, zgjidhni tuajin iPhoneMe

Zgjidhni Importimi i pajisjes në aplikacionin Windows Photos

4 Në ekranin tjetër, klikoni mbi Importo Cilësimet opsion.

Opsioni i Importimit të Cilësimeve në Aplikacionin Windows Photos

5 Në ekranin tjetër, klikoni mbi Ndryshoni destinacionin e importit lidhje.

Ndryshoni Destinacionin e Importit në Aplikacionin Windows Photos

6 Në ekranin tjetër, zgjidhni Hard Disku i jashtëm bashkangjitur në kompjuterin tuaj dhe klikoni mbi të Shtoni këtë dosje te Fotografitë buton.

Zgjidhni hard disk për të importuar fotografi

7 Në ekranin tjetër, përdorni Shigjeta Poshtë për të zgjedhur Të gjitha Artikujt dhe klikoni mbi Importo artikuj butoni për të transferuar të gjitha Fotografitë e zgjedhura nga iPhone në Hard Drive të jashtëm.

Importoni të gjitha fotot nga iPhone në kompjuter

Shënim: Në këtë pikë, mund të hiqni zgjedhjen e Fotografive që nuk dëshironi të importoni (nëse kërkohet).

2. Kopjoni Fotografitë e iPhone në hard diskun e jashtëm duke përdorur File Explorer

Një mënyrë tjetër për të transferuar Fotografitë nga iPhone në një Hard Disk të Jashtëm është kopjimi i Fotografive të iPhone dhe ngjitja e tyre në Hard Drive të jashtëm duke përdorur File Explorer.

1 Lidhu iPhone në kompjuter dhe zhbllokoni iPhone duke futur atë Fshi kodkalimin e ekranitMe

2 Nëse ju kërkohet, trokitni lehtë mbi Lejo për t’i siguruar kompjuterit tuaj qasje në iPhone.

3 Hapur File Explorer dhe lundroni në Ky PC >> iPhone >> Magazinimi i brendshëm dhe hapni DCIM Dosje.

Zgjidhni Dosjet e Fotografive të iPhone në Windows PC

4 Pasi të jeni në dosjen DCIM, zgjidhni Dosjet e Apple > kliko me të djathtën mbi Zgjidhni Dosjet dhe klikoni mbi KopjoniMe

Kopjoni Dosjet e Fotografive të iPhone në Windows PC

Shënim: Dosjet Apple përmbajnë fotografi të ruajtura në iPhone, ndërsa dosjet iCloud përmbajnë fotografi iCloud.

5 Pas kopjimit të Dosjeve të Fotografive, lundroni te Hard Disku i jashtëm dhe ngjisni të kopjuarin Dosjet te hard disku i jashtëm.

Në varësi të madhësisë së Fotografive në iPhone tuaj, mund të duhen nga 30 sekonda deri në disa minuta për të kopjuar të gjitha fotot nga iPhone në hard diskun e jashtëm.

Të lidhura

[ad_2]

Source https://www.techbout.com/transfer-iphone-photos-to-external-hard-drive-61630/