Si të zbuloni nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp

Albania

[ad_1]

Kur dikush që ishte në kontakt me ju në WhatsApp hesht ose nuk i përgjigjet mesazheve, mund të filloni të pyesni nëse ky person ju ka bllokuar në WhatsApp. Më poshtë do të gjeni hapat për të kuptuar nëse dikush ju ka bllokuar apo jo në WhatsApp.

Gjeni nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp

Gjeni nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp

Për të ruajtur privatësinë e përdoruesve të tij, WhatsApp nuk ofron një mënyrë zyrtare për të zbuluar nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp.

Sidoqoftë, ka sigurisht disa tregues që mund të sugjerojnë nëse dikush ju ka bllokuar vërtet në WhatsApp.

Pa vonesa të mëtejshme, le të hedhim një vështrim në disa nga mënyrat për të zbuluar nëse dikush ju ka bllokuar apo jo në WhatsApp.

1. Kontrolloni WhatsApp “Shikimi i fundit” i Kontaktit tuaj

Në përgjithësi, kur dikush ju bllokon në WhatsApp ju nuk do të jeni në gjendje të shihni kohën e tij/saj të “Parës së fundit”.

Siç mund ta shihni në imazhin më poshtë, WhatsApp “E fundit është parë” tregon herën e fundit që Kontakti juaj ishte aktiv ose online në WhatsApp. Kjo mund të sigurojë një çelës, në rast se gjeni se Kontakti juaj është aktiv në WhatsApp dhe ende nuk i përgjigjet Mesazheve tuaja.

WhatsApp u pa për herë të fundit

Pra, le të shkojmë përpara dhe të përpiqemi të hedhim një vështrim në statusin WhatsApp “Shihet Së Fundi” të Kontaktit që besoni se ju ka bllokuar në WhatsApp.

1 Hapur WhatsApp në iPhone ose telefonin tuaj Android.

2 Tjetra, trokitni lehtë mbi Biseda skedë e vendosur në pjesën e poshtme të ekranit (në rast të iPhone) dhe në krye të ekranit (në rast të telefonave Android)

Opsioni i bisedave WhatsApp në iPhone

3 Në ekranin e bisedave, trokitni lehtë mbi Bisedë të Kontaktit që besoni se ju ka bllokuar në WhatsApp.

Hapni Bisedën WhatsApp nga Ekrani i Bisedave

4 Në ekranin e Chat -it të Kontaktit, Herën e Parë do të jetë në dispozicion menjëherë nën Emrin e Kontaktit tuaj (Shihni imazhin më poshtë).

WhatsApp SeenTime e fundit në iPhone

Ky Kontakt i juaji mund t’ju ​​ketë bllokuar në WhatsApp, në rast se jeni mësuar mjaft me shikimin e Kohës së Parë të Fundit për këtë Kontakt dhe tani ky informacion papritmas është zhdukur.

Sidoqoftë, duhet të jeni të vetëdijshëm se WhatsApp ofron një mundësi për të fshehur informacionin e parë të fundit të WhatsApp. Quiteshtë krejt e mundur që ky Person të ketë vendosur të Fshehë vulën e WhatsApp Last Seen për shkak të shqetësimeve të privatësisë.

Shënim: Ju nuk do të jeni në gjendje të shihni statusin e WhatsApp “Së fundi të parë” të të tjerëve, në rast se keni çaktivizuar WhatsApp të fundit të parë në llogarinë tuaj WhatsApp.

2. Hidhini një sy Fotografisë së Profilit të Kontaktit tuaj WhatsApp

Metoda e dytë për të gjetur nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp është të hidhni një sy në Fotografinë e Profilit WhatsApp të personit për të cilin dyshoni se ju ka bllokuar në WhatsApp.

Në rast se Fotografia e Profilit të këtij personi duket se nuk është përditësuar, jep një arsye për të dyshuar se ky person mund t’ju ketë bllokuar në WhatsApp.

Sidoqoftë, është gjithashtu e mundur që ky Kontakt juaji të ketë qenë i zënë ose të ketë humbur interesin për të qenë aktiv në WhatsApp. Prandaj, një fotografi e profilit e cila nuk është përditësuar për një kohë të gjatë nuk dëshmon përfundimisht se Kontakti ju ka bllokuar në WhatsApp.

Një mënyrë e mirë për të konfirmuar këtë fakt do të ishte gjetja e dikujt që është një mik i zakonshëm me ju dhe personi që besoni se ju ka bllokuar në WhatsApp.

Në rast se shoku juaj i zakonshëm pajtohet, mund të përdorni llogarinë WhatsApp të mikut tuaj të zakonshëm për të parë fotografinë e profilit të personit që besoni se ju ka bllokuar në WhatsApp.

Mund të arrini në përfundimin se jeni bllokuar në WhatsApp, në rast se e shihni qartë që Fotografia e Profilit të personit shfaqet e përditësuar dhe aktive kur shikohet nga llogaria juaj e miqve në WhatsApp, ndërsa nuk shfaqet aspak e përditësuar kur shikohet nga e juaja Llogaria WhatsApp.

3. Dërgo Mesazh WhatsApp

Një mënyrë tjetër e mirë për të gjetur nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp është të dërgoni një Mesazh WhatsApp personit që besoni se ju ka bllokuar në WhatsApp dhe të vëzhgoni Shenjat e Kontrollit në Mesazhin e Dërguar.

1 Dërgoni një tekst në WhatsApp Mesazh personit që besoni se ju ka bllokuar në WhatsApp.

2 Pasi të jetë dërguar Mesazhi, filloni të shikoni për Shënoni shenjat në Mesazhin e Dërguar (Shihni imazhin më poshtë).

Dy shenja kontrolli në mesazhin WhatsApp

Kur shihni Shënimin e parë të Kontrollit, ai vetëm konfirmon që Mesazhi juaj është dërguar nga telefoni juaj. Një shenjë e dytë e kontrollit konfirmon që Mesazhi juaj është marrë nga telefoni i marrësit, që do të thotë se nuk jeni bllokuar në WhatsApp.

Shenjat e shënimit të WhatsApp dhe kuptimet e tyre

3 Mbani një sy në Shënoni shenjatMe Kur ato shenja kontrolli bëhen blu, konfirmon që Kontakti juaj ka parë Mesazhin tuaj.

Pasi të shihni që Shenjat e Kontrollit bëhen blu, mund të supozoni me siguri se Kontakti juaj nuk ju ka bllokuar në WhatsApp. Isshtë e mundur që Kontakti juaj të jetë jashtëzakonisht i zënë në jetë dhe të mos ketë kohë për t’iu përgjigjur Mesazheve.

Megjithatë, nëse shihni Një shenjë kontrolli në Mesazhin e dërguar dhe nuk shihni Shenjën e dytë të Kontrollit, është një tregues i mirë që ky Kontakt i juaji ju ka bllokuar në WhatsApp.

Këshillë: Ju gjithashtu mund t’i hidhni një sy mesazheve tuaja të kaluara të dërguara në këtë Kontakt dhe të shihni se si dukeshin shenjat e kontrollit.

4. Bëni thirrje WhatsApp në kontaktin tuaj

Tani që keni një kuptim mjaft të mirë nëse jeni bllokuar apo jo në WhatsApp, është koha ta konfirmoni këtë duke bërë një Thirrje WhatsApp në këtë Kontakt tuajin.

Të bëjë një Thirrje në WhatsApp te Personi për të cilin dyshoni se ju ka bllokuar në WhatsApp dhe vëzhgoni nga afër se çfarë po ndodh kur po përpiqeni ta telefononi këtë person.

A mendoni se thirrjet tuaja nuk po kalojnë në këtë Kontaktin tuaj? Ky është një tjetër sinjal i mirë që mund të jeni bllokuar në WhatsApp.

Në këtë fazë, përfitimi i vetëm i dyshimit që mund t’i jepni këtij Kontakti juaj është se telefoni i tij/saj mund të prishet.

5. SHTO Kontaktin Grupit WhatsApp

Një mënyrë mjaft e besueshme për të gjetur nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp është të shtoni personin në një grup WhatsApp. Për këtë qëllim, mund të krijoni një Grup të Ri WhatsApp dhe të provoni ta shtoni këtë person në Grup.

Në rast se personi ju ka bllokuar në WhatsApp ju nuk do të jeni në gjendje ta shtoni këtë person në Grupin WhatsApp dhe do të shihni “Kontakti nuk mund të shtohej”Mesazh gabimi në telefonin tuaj.

Përfundim

Kur shikohen të izoluara, asnjë nga metodat e mësipërme nuk mund të konfirmojë me siguri që dikush vërtet ju ka bllokuar në WhatsApp. Sidoqoftë, duhet të jeni në gjendje të përdorni një kombinim të metodave të mësipërme për të arritur në një përfundim logjik nëse jeni bllokuar apo jo në WhatsApp.

Për shembull, mesazhi juaj i dërguar në WhatsApp për këtë Kontakt që ka vetëm një Shenjë Tick, e kombinuar me Thirrjet WhatsApp që nuk kalojnë dhe pamundësia për ta shtuar këtë Person në një Grup Kontakti është një tregues i fortë i bllokimit nga Dikush në WhatsApp.

Të lidhura

  1. Si të gjeni se kush e ka lexuar mesazhin tuaj në grupin WhatsApp
  2. Gjeni nëse dikush e ka lexuar mesazhin tuaj në WhatsApp – edhe nëse faturat e leximit janë të fikura

[ad_2]

Source https://www.techbout.com/someone-blocked-you-whatsapp-9397/