Si të shtoni dosje në iTunes, në vend të skedarëve të vetëm muzikorë

Albania

[ad_1]

Ndërsa shtoni këngë në iTunes nga kompjuteri juaj, i shtoni ato një nga një? – Në këtë postim do t’ju tregojmë se si mund ta përshpejtoni këtë proces duke shtuar dosje që përmbajnë këngë të shumta në iTunes, në vend që të shtoni me dhimbje skedarë muzikorë, një nga një.

Shtoni dosje në iTunes

Krijoni dosje që përmbajnë skedarë muzikorë

Hapi i parë do të ishte krijimi i një dosje për të ruajtur të gjithë skedarët tuaj muzikorë që dëshironi të transferoni në iTunes.

1 Krijoni një dosje të re në desktopin tuaj Windows 10 duke klikuar me të djathtën kudo në ekran dhe duke zgjedhur New> Folder (Shih imazhin më poshtë).

Krijoni një dosje të re në kompjuterin Windows

2 Pasi të krijoni një dosje të re, jepni emrin e duhur dosjes. Mund ta quani Master Dosje ose diçka tjetër që është e përshtatshme për nevojat tuaja.

3 Tani, tërhiqni këngët që dëshironi të shtoni në iTunes në këtë dosje të krijuar rishtas.

Shënim: Në rast se dëshironi të jeni më të organizuar, madje mund të krijoni nën-dosje dhe t’i vendosni këto nën-dosje në dosjen kryesore që po përgatiteni të transferoni në iTunes.

Shtoni dosje në iTunes

Ndërsa duket se iTunes ju lejon të shtoni skedarë muzikorë në bibliotekën iTunes, në të vërtetë ekziston një opsion i fshehur në iTunes që ju lejon të transferoni dosje që përmbajnë skedarë të shumtë muzikorë.

Jo shumë njerëz janë në dijeni të këtij opsioni, sepse opsioni për të shtuar dosje në iTunes normalisht nuk është i dukshëm kur zbarkoni në iTunes nga një kompjuter Windows.

Ndiqni hapat e mëposhtëm për të zbuluar këtë opsion të fshehur dhe shtoni dosjen që përmban skedarë të shumtë muzikorë ose edhe nën-dosje që përmbajnë skedarë muzikorë në bibliotekën tuaj iTunes.

1 Nisni iTunes në kompjuterin tuaj. Ju duhet të instaloni iTunes në kompjuterin tuaj në rast se nuk e keni ende të instaluar.

Ndërfaqja e rregullt e iTunes

2 Tjetra, Shtypni CTRL + B për të zbuluar shiritin e fshehur të menusë

Shiriti i menusë së fshehur iTunes

Siç mund ta shihni nga imazhi në hapin#1 më sipër, shiriti i menusë i cili ofron mundësinë për të shtuar dosje në iTunes fshihet kur zbarkoni në iTunes nga një kompjuter Windows. Prandaj, ky hap i dytë për të hyrë në shiritin e menusë së fshehur duke shtypur butonat CTRL + B në kompjuterin tuaj.

3 Klikoni mbi Skedar >> Shtoni dosje në bibliotekëMe

Shtoni dosje në Bibliotekën iTunes

4 Shkoni te dosje vendndodhjen që përmban skedarët muzikorë që dëshironi të ngarkoni në iTunes. Siç mund ta shihni në imazhin më poshtë, dosja që përmban këngë nga Drake është zgjedhur.

Zgjidhni një dosje për të kopjuar në iTunes

5 Zgjidhni dosjen që dëshironi të shtoni në Bibliotekën iTunes duke klikuar mbi të Zgjidhni Dosjen buton.

Pasi të zgjidhet dosja, iTunes do të fillojë të skanojë skedarë muzikorë në dosjen e zgjedhur dhe të fillojë procesin e shtimit të skedarëve muzikorë në bibliotekën tuaj iTunes.

Procesi i transferimit të skedarëve nga Kompjuteri juaj në iTunes do të marrë kohën e vet, në varësi të numrit të këngëve që përmbahen në dosje.

Ndërsa skedarët po transferohen, ju ende mund të përdorni iTunes siç bëni zakonisht.

Të lidhura

  1. 10 mënyra për të rregulluar iPhone nuk mund të lidhet me gabimin në iTunes
  2. Si të hiqni kartën e kreditit nga iTunes

[ad_2]

Source https://www.techbout.com/add-folders-to-itunes-8510/