Si të rikuperoni fjalëkalimin e humbur të skedarit PDF

Albania

[ad_1]

Ju mund të zhbllokoni skedarët PDF të mbrojtur duke përdorur disa programe që janë krijuar për të hequr fjalëkalimin nga skedarët e mbrojtur PDF. Sidoqoftë, mund të ketë raste kur mund të dëshironi të rikuperoni fjalëkalimin e humbur të skedarit PDF dhe jo vetëm ta zhbllokoni skedarin duke çaktivizuar fjalëkalimin e tij.

Rikuperoni fjalëkalimin e humbur të skedarit PDF

Në këtë postim po ju prezantojmë me disa mjete të mira të rimëkëmbjes së fjalëkalimeve PDF të cilat mund t’i përdorni për të rikuperuar fjalëkalimet e harruara të skedarëve PDF.

Metodat e zakonshme të rimëkëmbjes së fjalëkalimit

Një skedar PDF zakonisht ka dy lloje të fjalëkalimeve – Fjalëkalimet e Përdoruesit dhe Pronarit

  • Fjalëkalimi i përdoruesit – Përdoret për të parandaluar njerëzit nga hapja ose shikimi i një skedari PDF
  • Fjalëkalimi i Pronarit – Përdoret për të parandaluar njerëzit nga printimi, kopjimi, redaktimi, shtimi ose fshirja e faqeve nga një skedar PDF.

Shumica e programeve të rimëkëmbjes së fjalëkalimeve përdorin metoda Brute-Force Attack, Dictionary Attack dhe Mask Attack për të rikuperuar fjalëkalimet e humbura të skedarëve PDF.

Fjalor Sulmi – Kryesisht fjalëkalimet bazohen në fjalë dhe fraza. Prandaj, kjo metodë bazohet në provimin e kombinimeve të ndryshme të fjalëve, frazave dhe karaktereve të disponueshme në një fjalor të mirëmbajtur posaçërisht.

Ky fjalor azhurnohet vazhdimisht dhe përmban të gjitha fjalët, frazat dhe karakteret e kërkuara më parë të përdorura në fjalëkalimet.

Sulmi Brute-Force – Në rast se metoda Fjalor dështon, metoda Brute Force provon të gjitha kombinimet e mundshme të fjalëve dhe karaktereve duke përdorur metodën Brute Force derisa të gjejë fjalëkalimin e duhur.

Edhe pse tingëllon mirë, Brute Force është mënyra më joefikase dhe memece për të rikuperuar fjalëkalimet. Një fjalëkalim i thjeshtë nëntë shifror (johny1988) duke përdorur një emër dhe kombinim të datës së lindjes mund të përfundojë duke përdorur miliarda prova dhe gabime para se të plasaritet.

Në rast se jeni të interesuar, është e mundur të dilni me 472,161,363,286,557,000 kombinime të mundshme të fjalëkalimeve, duke përdorur vetëm emrin tuaj 5 shifror dhe vitin e lindjes.

Llogaritja: 2 x 26 shkronja të vogla dhe të mëdha plus 10 numra = 62. Meqenëse fjalëkalimi është nëntë karaktere, do të keni mundësi të gjeni 62^9 mënyra të mundshme për të rregulluar 26 shkronja të mëdha, 26 shkronja të vogla dhe 10 numra (1 deri në 9 dhe 0) në rreth 10 vjet!

Maskë Sulmi – Kjo është një metodë tjetër e rimëkëmbjes së fjalëkalimit që synon të shkurtojë kohën e rikuperimit të fjalëkalimit duke përdorur njohuri të zakonshme mbi natyrën njerëzore dhe mënyrën se si shumica e njerëzve hartojnë fjalëkalime.

Rikuperoni fjalëkalimin e humbur të skedarit PDF

Tani që keni hedhur një vështrim në disa nga metodat më të zakonshme të rimëkëmbjes së fjalëkalimeve, le të hedhim një vështrim në disa programe dhe mjete të besueshme të rimëkëmbjes së fjalëkalimeve që mund të përdorni për të rikuperuar fjalëkalimet e humbura ose të harruara të skedarëve PDF.

Plasaritje PDF

PDFCrack është një program i vërtetë i rimëkëmbjes së fjalëkalimeve PDF, mund të rikuperojë fjalëkalimet e përdoruesit dhe pronarit. Programi dihet se punon për skedarë me kriptim 128-bit RC4.

Ky mjet është vërtet i lehtë për t’u përdorur – thjesht ngarkoni skedarin nga kompjuteri juaj dhe shtypni butonin plas. Këtë mjet mund ta gjeni në pdfcrack.com

Rimëkëmbja e fjalëkalimit PDF

Ky është në thelb një mjet i paguar që ju duhet të blini për 29 dollarë. Ekziston një version Demo falas i këtij programi që rikuperon dhe ju tregon vetëm tre karakteret e para të fjalëkalimit të Përdoruesit.

‘Rimëkëmbja e Fjalëkalimit PDF Yjor’ është një program i fuqishëm që përdor metoda të rimëkëmbjes Brute Force dhe Dictionary për të rikuperuar fjalëkalimet e humbura të skedarëve PDF.

Në metodën Brute-Force programi krijon të gjitha kombinimet e mundshme të karaktereve dhe rikuperon fjalëkalimin. Dictionary Attack përdor një algoritëm për të kërkuar fjalëkalimin në një fjalor të mirëmbajtur posaçërisht që përmban të gjitha fjalëkalimet e kërkuara më parë dhe vlerat e mundshme për fjalëkalimin që kërkohet.

Ju mund të hyni në këtë program në stellarinfo.com

Rimëkëmbja e fjalëkalimit Jihosoft PDF

Një mjet tjetër i paguar i rimëkëmbjes së fjalëkalimeve që mund të rikuperojë fjalëkalimet e përdoruesit dhe pronarit. Ky program përdor metoda sulmi Brute Force, Dictionary dhe Mask për të rikuperuar fjalëkalimet e humbura.

Ju mund të përdorni këtë mjet të rimëkëmbjes së fjalëkalimit të paguar në jihosoft.com

E rëndësishme: Ju kurrë nuk duhet të përpiqeni të merrni me mend ose të rikuperoni fjalëkalimet për skedarët që nuk i zotëroni dhe që janë mbrojtur për një arsye.

Informacioni i mësipërm ka për qëllim të ndihmojë përdoruesit e rregullt të cilët mund të kenë humbur, gabuar ose harruar fjalëkalimet për skedarët e tyre të mbrojtur PDF.

Të lidhura

  1. Si të redaktoni skedarët PDF pa përdorur Adobe Acrobat
  2. Si të ndryshoni PDF Reader në Windows 10

[ad_2]

Source https://www.techbout.com/recover-lost-pdf-file-password-28/