Si të dërgoni mesazhe duke përdorur Siri në Apple Watch

Albania

[ad_1]

Apple Watch vjen me një ekran të vogël 1.65 inç të gjerë, gjë që e bën të vështirë shtypjen e mesazheve. Sidoqoftë, mund ta kaloni këtë kufizim duke përdorur Siri për të dërguar Mesazhe në Apple Watch tuaj.

Dërgoni mesazh duke përdorur Siri në Apple Watch

Siri në Apple Watch

Siç u përmend më lart, shtypja e një mesazhi në Apple Watch është pothuajse e pamundur, duke marrë parasysh madhësinë e ekranit të vogël të të dy versioneve 38 dhe 42 mm të Apple Watch.

Kjo e bën Siri shumë më të rëndësishme dhe të nevojshme në Apple Watch. Prandaj, është vërtet e rëndësishme që të mësoheni me përdorimin e Siri në Apple Watch për të dërguar Mesazhe dhe për të bërë Telefonata.

Ndërsa mund ta aktivizoni Siri duke shtypur kurorën dixhitale të Apple Watch tuaj, rekomandohet që të aktivizoni Hey Siri në Apple Watch për një Përvojë totale pa Duarje. Kjo do t’ju lejojë të aktivizoni Siri në Apple Watch tuaj, thjesht duke thënë “Hey Siri”, nuk do të ketë nevojë të shtypni kurorën dixhitale të Apple Watch.

Dërgoni mesazh duke përdorur Siri në Apple Watch

Dërgimi i një mesazhi duke përdorur Siri është shumë më i lehtë sesa shtypja e mesazhit në Apple Watch tuaj.

1 Ngrini tuajat dore (ai në të cilin është Apple Watch) dhe thuaj “Hej Siri

2 Nëse Hey Siri është i paaftë në Apple Watch tuaj, atëherë ngrini dorën dhe mbani të shtypur kurorë dixhitale për të aktivizuar Siri

3 Tani thuaj “Dërgoni një mesazh tek (emri i kontaktit)

4 Tani do të çoheni në aplikacionin Messages në Apple Watch tuaj, pasi të jeni në aplikacionin e mesazheve, tregoni Siri se cili është mesazhi juaj. Për shembull, thuaj “Thuaji Tomit që të shkojë për darkë sonte me mua dhe pikëpyetjen e skuadrës”

Dërgo mesazh Tomit duke përdorur Siri në Apple Watch

5 Do të shihni një pamje paraprake të mesazhit tuaj në ekranin e Apple Watch tuaj. (Shihni imazhin në hapin 6 më poshtë)

6 Për të dërguar mesazhin tuaj thoni “Hej Siri, Dërgo”Ose trokitni lehtë mbi Dërgo në ekranin e Apple Watch tuaj

Dërgoni mesazh duke përdorur Siri në Apple Watch

7 Për të anuluar mesazhin tuaj thoni “Hej Siri, Anuloje”Ose trokitni lehtë mbi Anulo në ekranin e Apple Watch tuaj.

Përgjigjuni mesazhit duke përdorur Siri në Apple Watch

Kur merrni një mesazh të ri në Apple Watch, mund t’i përgjigjeni mesazhit duke përdorur Siri.

1 Ngrini dorën dhe thoni “Hej Siri, përgjigju (çfarëdo që dëshiron të thuash)”Ose nëse e keni Hey Siri të paaftë, mbani shtypur kurorën dixhitale për të aktivizuar Siri dhe më pas thoni“ Siri, përgjigju (mesazh) ”

Përgjigjuni mesazhit duke përdorur Siri në Apple Watch

2 Për shembull, nëse dikush ju kërkon të shkoni për pica, mund të thoni “Hej Siri, përgjigju Po, do të doja të shkoja

Përgjigjuni mesazheve duke përdorur Siri në Apple Watch

3 Tjetra do të shihni një pamje paraprake të mesazhit tuaj, në këtë ekran thoni “Hej Siri, Dërgo”Ose trokitni lehtë mbi Dërgo në ekranin e Apple Watch tuaj.

Të lidhura

  1. Si të dërgoni mesazhe në WhatsApp duke përdorur Siri

[ad_2]

Source https://www.techbout.com/send-message-using-siri-apple-watch-19505/