Krahasimi i Google Fi vs Transportuesit Kanadezë

Albania

[ad_1]

Këtu është krahasimi i Google Fi vs Canadian Carriers në funksion të studimit të krahasimit pa tel, i cili nxjerr në pah çmimet e larta që paguhen nga konsumatorët për shërbimet celulare në Kanada.

Frustrimi i konsumatorëve kanadezë mund të vlerësohet nga pjesa e komenteve të artikullit të CBC në lidhje me Google Fi.

Krahasimi i Google Fi vs Transportuesit Kanadezë

Google Fi vs Transportuesit Kanadezë

Shërbimi Google Fi Mobile bazohet në Modelin e Parë WiFi, duke përdorur në mënyrë efikase Rrjetet WiFi të disponueshme dhe duke kaluar pa probleme në LTE sa herë që WiFi nuk është i disponueshëm.

Shërbimi i Google Fi fillon me 20 dollarë në muaj, gjë që ju jep bisedë dhe tekst të pakufizuar. Të dhënat duhet të blihen paraprakisht me 10 dollarë për GB.

Një ndryshim i madh midis Google Fi dhe transportuesve tradicionalë është struktura e thjeshtuar e faturimit (e njëjta kosto për të dhënat në 170 vende) dhe Plani i Mbrojtjes së Faturave.

Plani i Mbrojtjes së Faturës në thelb e bën shërbimin Google Fi të pakufizuar, pa paguar në të vërtetë për planin e të dhënave të pakufizuar.

Plani i Mbrojtjes së Faturës lejon një pronar të planit individual të vazhdojë të përdorë shërbimin e Google Fi deri në 15 GB përdorim të tepërt të të dhënave dhe megjithatë të paguajë jo më shumë se 60 dollarë për të dhëna.

Pas pikës 15 GB, mund të vazhdoni të përdorni shërbimin me shpejtësi më të ngadaltë ose të hiqni dorë nga shpejtësitë më të ngadalta duke paguar 10 dollarë/GB për çdo të dhënë të tepërt të përdorur mbi 15 GB në një cikël faturimi.

Plani i Mbrojtjes së Faturës zbatohet për përdorimin e të dhënave ndërkombëtare dhe Google Fi ngarkon të njëjtat tarifa për të Dhënat Kombëtare dhe Ndërkombëtare në 170 vende.

Krahasimi i Google Fi vs Transportuesit Kanadezë

Kanadaja ka 3 transportues kryesorë (Telus, Bell dhe Rogers) të cilët ofrojnë plane të ngjashme pa tel me kushte, kushte dhe printime të vogla pak a shumë të ngjashme.

Më poshtë do të gjeni krahasimin e Google Fi me Planet e krahasueshme të të dhënave të ofruara nga Telus, Bell dhe Rogers.

Meqenëse planet aktuale mund të ndryshojnë, rekomandohet që të vizitoni faqet e internetit të Telus, Bell dhe Rogers për të marrë tarifat më të fundit të ofruara nga këto transportues.

1. Google Fi vs Telus Simple Share 10

Karakteristikat Telus Google Fi
Kostoja bazë $ 75/muaj $ 20/muaj
Thirrje lokale E pakufizuar E pakufizuar
Thirrje Mbarëkombëtare E pakufizuar E pakufizuar
Mesazhe me tekst në të gjithë vendin E pakufizuar E pakufizuar
Mesazhe me tekst ndërkombëtar Jo E pakufizuar
Të dhënat e shpejtësisë maksimale (10 GB) Të përfshira 10 dollarë
Të dhëna të papërdorura Asnjë rimbursim Rimbursohet
Të dhënat ndërkombëtare Asnje 170 vende
Plani i Pauzës Jo 3 muaj
Plani i Grupit Në dispozicion Kursen 5 dollarë për person
Anulimi Zbatohen Kushtet Kurdo
Fatura totale mujore $ 75/muaj $ 30/muaj
Monedha CAD USD

Telus ngarkon Tarifën e shërbimit të lidhjes një herë (35 dollarë).

2. Google Fi vs Bell Unlimited 10

Karakteristikat zile Google Fi
Kostoja bazë $ 75/muaj $ 20/muaj
Thirrje lokale E pakufizuar E pakufizuar
Thirrje Mbarëkombëtare E pakufizuar E pakufizuar
Mesazhe me tekst në të gjithë vendin E pakufizuar E pakufizuar
Mesazhe me tekst ndërkombëtar Jo E pakufizuar
Të dhëna (10 GB) Të përfshira 10 dollarë
Të dhëna të papërdorura Asnjë rimbursim Rimbursohet
Të dhënat ndërkombëtare Asnje 120 vende
Plani i Pauzës Jo 3 muaj
Plani i Grupit Në dispozicion Kursen 5 dollarë për person
Anulimi Zbatohen Kushtet Kurdo
Kostoja totale mujore 75 dollarë 30 dollarë
Monedha CAD USD

Bell ngarkon tarifën e shërbimit të lidhjes një herë (40 dollarë) në faturën tuaj të parë dhe lejon përdorimin e pakufizuar të të dhënave me shpejtësi të reduktuar (512 kbps).

Sipas Bell, të dhënat me shpejtësi të reduktuar janë të përshtatshme për shfletim të lehtë në internet, email dhe mesazhe.

3. Google Fi vs Rogers Infinite +10

Karakteristikat Rogers Google Fi
Kostoja bazë $ 75/muaj $ 20/muaj
Thirrje lokale E pakufizuar E pakufizuar
Thirrje Mbarëkombëtare E pakufizuar E pakufizuar
Mesazhe me tekst në të gjithë vendin E pakufizuar E pakufizuar
Mesazhe me tekst ndërkombëtar Jo E pakufizuar
Të dhëna (10 GB) Të përfshira 10 dollarë
Të dhëna të papërdorura Asnjë rimbursim Rimbursohet
Të dhënat ndërkombëtare Asnje 120 vende
Plani i Pauzës Jo 3 muaj
Plani i Grupit Në dispozicion Kursen 5 dollarë për person
Anulimi Zbatohen Kushtet Kurdo
Fatura totale mujore $ 75/muaj $ 30/muaj
Monedha CAD USD

Rogers ngarkon tarifën e shërbimit të lidhjes një herë (35 dollarë) dhe lejon përdorimin e pakufizuar të të dhënave me shpejtësi të reduktuar (512 kbps).

Përfundim

Siç duhet ta keni vënë re, ekziston një ngjashmëri e habitshme midis planeve të shërbimit celular të ofruara nga Telus, Bell dhe Rogers, gjë që i lë konsumatorët kanadezë me shumë pak për sa i përket zgjedhjes dhe fleksibilitetit.

Në krahasim, Google Fi në thelb lejon këdo që ka një celular të marrë Telefonata dhe Mesazhe të Pafund për 20 dollarë në muaj, të përdorë të dhëna me tarifa shumë më të ulëta dhe kushte fleksibël.

Të lidhura

[ad_2]

Source https://www.techbout.com/google-fi-vs-canadian-carriers-2142/